Iceberg

Moderni Iceberg valmisrakennus on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin matkailijoiden ja majoittujien tarpeita. Sen ulkoasu, suuret ikkunat ja erillinen sauna-pesuhuone tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyyliä että toimivuutta.

  • Kuvaus

    Valitse Iceberg valmisrakennus ja nauti nykyaikaisen asumisen mukavuuksista kauniissa ja käytännöllisessä paketissa. Moderni design ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tämä rakennus on paitsi näyttävä, myös kestävä ja energiatehokas valinta matkailukäyttöön.

Ominaisuudet


Moderni ulkoasu

Iceberg erottuu edukseen tyylikkäällä ja modernilla ulkoasullaan. Rakennuksen vaakapaneelit ja puujalaksilla viimeistelty julkisivu luovat modernin ja ajattoman ilmeen.


Suuret ikkunat

Suuret ikkunat tuovat arktisen luonnon lähelle. Ne mahdollistavat kauniiden maisemien esteettömän ihailemisen, olipa sijainti sitten järven rannalla tai tunturin rinteessä.


Erillinen sauna-pesuhuone

Iceberg valmisrakennus tarjoaa erillisen sauna-pesuhuonetilan, joka tuo majoitukseen laatua ja luksusta. Sauna ja käytännöllinen pesuhuone ovat suunniteltu rentoutumiseen ja hyvinvointiin.


Toimitetaan kokonaisena tontille

Kota toimitetaan valmiiksi koottuna suoraan tontillesi. Revontulikota  on suunniteltu siten, että se voidaan kuljettaa ja asentaa nopeasti valmiina suoraan käyttöön.


Vaivaton ja nopea käyttöönotto

Liittymien liittämisen jälkeen kota on heti valmis käyttöön. Kodan kompakti koko mahdollistaa nopean majoituskapasiteetin lisäämisen esimerkiksi muun majoituksen viereen.


Viihtyisää asumista ympäri vuoden

Iceberg on varustettu lattialämmityksellä ja ilmalämpöpumpulla, jotka takaavat miellyttävät olosuhteet sekä talvella että kesällä.

Toteutamme rakennukset myös omista suunnitelmista!

Tutustu toteutettuihin kohteisiin ja kerro suunnitelmasi.